Νέα προωθητική ενέργεια με sKash
Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/10/2023
14 Σεπτεμβρίου 2023

Όροι και Προϋποθέσεις:

  1. Όλοι οι πελάτες της Πετρολίνα που θα κατεβάσουν την εφαρμογή sKash για πρώτη φορά και θα κάνουν επιτυχημένη εγγραφή, θα λάβουν αυτόματα μέσα στον λογαριασμό της εφαρμογής ένα δωροκουπόνι για καύσιμα κίνησης αξίας 5 ευρώ από την Πετρολίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. (Ορισμένα πρατήρια ενδέχεται να μην συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Πετρολίνα για να βρείτε τα πρατήρια που λαμβάνουν μέρος σε αυτή την προωθητική ενέργεια). Το δωροκουπόνι για καύσιμα κίνησης θα εξαργυρώνεται αυτόματα εφόσον ο πελάτης θα πραγματοποιήσει μια πληρωμή αξίας 25 ευρώ και άνω στα επιλεγμένα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni.
  2. Ο πελάτης υποχρεούται να πιστώσει τον λογαριασμό της εφαρμογής sKash με 20 ευρώ και άνω για να μπορεί να εξαργυρώσει το δωροκουπόνι.
  3. Το κουπόνι των 5 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο πληρωμή μέσω sKash και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο τρόπο πληρωμής.
  4. Η Petrolina δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε παραβίαση συμφωνίας, αδικοπραξίας, παραβίασης εκ του νόμου καθήκοντος ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απώλεια κέρδους, δεδομένων, επιχειρηματικής δραστηριότητας, εσόδων, καλής φήμης, αναμενόμενων προσόδων, έμμεσης ή επακόλουθης ζημιάς που μπορεί να υποστείτε εσείς ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή εταιρεία σύμφωνα ή σε σχέση με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα επιλεγμένα πρατήρια.