Λιπαντικά

Η Πετρολίνα, είναι ο αποκλειστικός διανομέας των λιπαντικών, γράσων και εξειδικευμένων προϊόντων eni. Το Εμπορικό Τμήμα, πλήρως καταρτισμένο και με πείρα στον τομέα της λίπανσης, είναι διαθέσιμο για λεπτομερέστερες πληροφορίες και οδηγίες για την επιλογή και χρήση του κατάλληλου σε κάθε περίπτωση λιπαντικού ή με τη βοήθεια στη σελίδα www.petrolinalubs.com.cy των “eni” στην Κύπρο. Η Eni ήταν πάντα αφοσιωμένη στην έρευνα και την παρασκευή λιπαντικών υψηλής απόδοσης για όλους τους τύπους κινητήρων. Η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μαζί με τη στενή συνεργασία με πελάτες στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, επέτρεψαν στα προϊόντα eni να γίνουν το σημείο αναφοράς για όλους τους κινητήρες και όλες τις εφαρμογές.

Λιπαντικά Οχημάτων

Η έρευνα των εργαστηρίων της Eni, σε συνδυασμό με την άμεση επαφή με πελάτες παγκοσμίως, παρέχει τεχνολογία αιχμής και εξαιρετικά αξιόπιστα προϊόντα. Η γκάμα λιπαντικών αυτοκινήτων της Eni, περιλαμβάνει τυποποιημένα προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες λίπανσης όλων των οχημάτων.

Βιομηχανικά Λιπαντικά

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Eni δραστηριοποιείται στον τομέα βιομηχανικών λιπαντικών στην Ιταλία την Ευρώπη και πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η σειρά βιομηχανικών προϊόντων Eni περιλαμβάνει λιπαντικά και εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες βιομηχανικής λίπανσης με κορυφαίο επίπεδο ποιότητας.

Γράσα

Το NLGI (National Lubricating Grease Institute) έχει αναπτύξει μια αριθμητική κλίμακα για να ταξινομήσει τη συνοχή των γράσων. Ορίζει εννέα διαφορετικές κατηγορίες, που κυμαίνονται από 000 (εξαιρετικά ρευστό) έως 7 (στερεό). Η Eni προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα γράσων για όλες τις εφαρμογές, από εξειδικευμένα γράσα μέχρι γράσα πολλαπλών χρήσεων.