Καλωσόρισες στο MyPetrolina app!

Το MyPetrolina app είναι η νέα εφαρμογή (application) που θα σε εκπλήξει με κάθε σου κίνηση!

Επιβραβεύει τις συναλλαγές σου σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax (αμόλυβδη 95/98, πετρέλαιο κίνησης), καύσιμα κίνησης Autogas ή/και λιπαντικά ΕNI από πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni.

Εύκολα και απλά από το κινητό σου, μάζεψε βαθμούς και εξαργύρωσέ τους με επώνυμα προϊόντα. Επωφελήσου τις αποκλειστικές προσφορές, διεκδίκησε πλούσια δώρα και βρες πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο.*

Μπορείς να κατεβάσεις το MyPetrolina app από το App store ή από Google Play και να γίνεις μέλος δωρεάν.

 

*Αποκλειστικά για τα μέλη του MyPetrolina. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Για τυχόν προβλήματα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη δωρεάν 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης 80007878 ή μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο mypetrolina@petrolina.com.cy ή μέσω της εφαρμογής στο πεδίο «Επικοινωνήστε Μαζί Μας».

 

Κατέβασε το τώρα & βγες πολλαπλά κερδισμένος!

Λειτουργίες
Βαθμοί
Αυτοκόλλητα
Κληρώσεις
Πρατήρια Καυσίμων
Διεκδίκησε 2 Nissan X-Trail e-power
Όροι και Προϋποθέσεις
How-to Videos
FAQs

Τι είναι το MyPetrolina app;

Είναι η νέα εφαρμογή (app) της Πετρολίνα που επιβραβεύει τις συναλλαγές σου σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax (αμόλυβδη 95/98, πετρέλαιο κίνησης), καύσιμα κίνησης Autogas ή/και σε λιπαντικά ΕNI
Μαζεύεις βαθμούς που τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, μπορείς να διεκδικήσεις πλούσια δώρα, επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος στο MyPetrolina app;

Πανεύκολα! Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε εγγραφή ως μέλος και κάνε συναλλαγή σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax (αμόλυβδη 95/98, πετρέλαιο κίνησης), καύσιμα κίνησης Autogas ή/και λιπαντικά ΕNI, από τα πρατήρια Petrolina, Αgip και ENI.

Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη στο MyPetrolina app;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Εξαιρούνται οι συμμετέχοντες στο σχέδιο Petrolina Card Scheme.

Υπάρχει κάποιο κόστος για να εγγραφώ μέλος στο MyPetrolina app;

Κανένα απολύτως κόστος. Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή MyPetrolina από το Google Play ή App store και να προχωρήσεις σε εγγραφή χωρίς κόστος.

Πώς συλλέγω βαθμούς / συμμετοχές εν ώρα λειτουργίας του πρατηρίου;

Πριν από κάθε πληρωμή στο ταμείο, δίνεις τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σου ή σαρώνεις το QR Code που βρίσκεται στην εφαρμογή, και γίνεται αυτόματη καταχώρηση των βαθμών/συμμετοχών, που σου αναλογούν ανά συναλλαγή. Ισχύει μόνο για τα μέλη του MyPetrolina.

Πώς συλλέγω βαθμούς / συμμετοχές εκτός ωρών λειτουργίας του πρατηρίου;

Επίλεξε το κουμπί «Κάρτα Επιβράβευσης» από τον χρηματοδέκτη, σάρωσε το QR code που βρίσκεται στην εφαρμογή και ακολούθησε τα βήματα για τον ανεφοδιασμό του οχήματός σου.  Ισχύει μόνο για τα μέλη του MyPetrolina.

Πώς υπολογίζονται οι βαθμοί / συμμετοχές;

  • Κάθε 1 ευρώ σε αγορές καυσίμων κίνησης ή/ και λιπαντικών αναλογεί σε 1 βαθμό
  • Κάθε 10 ευρώ σε αγορές καυσίμων κίνησης αναλογούν σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Ισχύει μόνο για τα μέλη του MyPetrolina.

Πώς εξαργυρώνω τους βαθμούς μου;

Διαλέγεις το προϊόν της αρεσκείας σου επιλέγοντας «Εξαργύρωση». Επιλέγεις το πρατήριο για παραλαβή του προϊόντος ενώ δημιουργείται αυτόματα ένα ηλεκτρονικό κουπόνι (QR code). Παρουσιάζεις το QR code στο ταμείο του πρατηρίου αφού ειδοποιηθείς και πληρώνεις το αντίστοιχο ποσό.

Πώς μπορώ να δω τα κουπόνια (QR code) που έχω δημιουργήσει;

Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, επιλέγεις το εικονίδιο του QR code και μετά την επιλογή «Τα κουπόνια μου». Εκεί παρουσιάζονται όλα τα διαθέσιμα κουπόνια σου. 

Πώς μπορώ να ακυρώσω τα κουπόνια (QR code) που έχω δημιουργήσει;

Όταν επιβεβαιωθεί η παραγγελία του προϊόντος, τότε δεν μπορεί να ακυρωθεί (εξαιρούνται τα κουπόνια λιπαντικών).

Πώς παραλαμβάνω το προϊόν που επέλεξα;

Όταν το προϊόν βρίσκεται στο πρατήριο της επιλογής σου, τότε θα λάβεις σχετική ειδοποίηση (notification) στην εφαρμογή σου.

"Πήγα στο πρατήριο για παραλαβή του προϊόντος αλλά δεν ήταν διαθέσιμο."

Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε θέμα με την εφαρμογή, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη δωρεάν 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης 80007878 ή μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο mypetrolina@petrolina.com.cy ή μέσω της εφαρμογής στο πεδίο «Επικοινωνήστε Μαζί Μας».

Μπορώ να εξαργυρώσω τους βαθμούς μου με αγορά καυσίμων;

Η εξαργύρωση των βαθμών γίνεται μόνο με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στον κατάλογο προϊόντων της εφαρμογής.

Μπορούν να μεταφερθούν βαθμοί / συμμετοχές μεταξύ χρηστών;

Όχι οι βαθμοί/συμμετοχές δεν μεταφέρονται.

Λήγουν οι βαθμοί μου;

Οι βαθμοί που συλλέγονται μέσω του Σχεδίου Βαθμών θα λήγουν εντός 3 (τριών) ετών από το έτος συλλογής τους. Η ημερομηνία λήξης ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Για παράδειγμα, βαθμοί που συλλέχθηκαν εντός του 2022, από την 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2022, θα λήξουν την 31η Δεκεμβρίου 2024 και ούτω καθεξής. Οι βαθμοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά την ημερομηνία λήξης τους.

Πώς μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία ή/και τον κωδικό πρόσβασης;

Για οποιαδήποτε αλλαγή στα προσωπικά σου στοιχεία ή στον κωδικό πρόσβασης, επίλεξε από «Το Προφίλ μου» το πεδίο που θες να αλλάξεις και ολοκλήρωσε την διαδικασία πατώντας την επιλογή «Αποθήκευσε».

Πώς διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας;

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα, μπορείς να επισκεφθείς τη «Δήλωση Απορρήτου » ή/και τους «Όρους και Προϋποθέσεις» εντός της εφαρμογής ή/και να επικοινωνήσεις στο 80007878.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω σε περίπτωση που αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με την εφαρμογή;

Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε θέμα με την εφαρμογή, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη δωρεάν 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης 80007878 ή μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο mypetrolina@petrolina.com.cy ή μέσω της εφαρμογής στο πεδίο «Επικοινωνήστε Μαζί Μας».

Πώς βρίσκω το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και ΕΝΙ;

Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής επίλεξε το σύμβολο της αντλίας (πάνω δεξιά). Η εφαρμογή θα σε καθοδηγήσει στο πλησιέστερο πρατήριο.

Για να εντοπιστεί η ακριβής τοποθεσία, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το GPS στο κινητό σου.  

Ως μέλος στο MyPetrolina επωφελούμαι συγχρόνως από τα σχέδια Ανταμοιβή ή Μπλε;

Βέβαια! Πληρώνοντας τις συναλλαγές σου για καύσιμα κίνησης P-EnergyMax, Autogas ή/και λιπαντικών ENI με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου ή της Ελληνικής Τράπεζας, μαζεύεις βαθμούς / συμμετοχές στο ΜyPetrolina και ταυτόχρονα επωφελείσαι από τα σχέδια Ανταμοιβή και Μπλε, αντίστοιχα!