Τον Νοέμβριο τα goals μπαίνουν βροχή με MyPetrolina app!
Χρησιμοποίησε το MyPetrolina app και διεκδίκησε ένα Sony PlayStation 5 και το FIFA 23!
01 Νοεμβρίου 2022

Γεμάτο εκπλήξεις, το MyPetrolina app, συνεχίζει να επιβραβεύει τους πιστούς του πελάτες ανταμείβοντας τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, και δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα και δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης.

Το MyPetrolina app μέσα στο πνεύμα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον κόσμο, του Μουντιάλ 2022, δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό να διεκδικήσει από την 1η μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ένα Sony PlayStation 5 και το FIFA 23! Επιπλέον, δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίζουν δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ ο κάθε ένας, συνολικής αξίας 1000 ευρώ! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά τα μέλη του MyPetrolina App.

Την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου 2022, αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός του θεματικού δώρου για τον μήνα Οκτώβριο, το οποίο ήταν ένα ταξιδιωτικό ταξίδι για 2 στην Αθήνα. Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας. Ο νικητής με member ID 21701, έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του MyPetrolina.

Το MyPetrolina app αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

MyPetrolina app & βγες πολλαπλά κερδισμένος!