Τιμητική εκδήλωση για υποστηρικτές και εθελοντές και απολογισμός του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» με €37,768
16 Νοεμβρίου 2018

Με το συνολικό ποσό των €37.768 ενίσχυσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα». Το ποσό της εισφοράς ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρνακα στην οποία η Πετρολίνα παρουσίασε τον απολογισμό του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς και τίμησε τους υποστηρικτές και εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του. Το ποσό των €37.768, συγκεντρώθηκε από την εισφορά της Πετρολίνα ύψους €25,000 και από το ποσό των €12,768 που προήλθε από τις πωλήσεις φαγητών, ποτών, αναμνηστικών δώρων και εισφορών, στο 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς.

Το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα του οποίου η επιτυχία ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, ήταν αφιερωμένο στην ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» και είχε ως στόχο να συμβάλει στην υλοποίηση του οράματος του Συνδέσμου για την ανέγερση νέας, σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος. 

Βάσει της διάθεσης των κουπονιών και χωρητικότητας υπολογίζεται ότι επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ πέραν των 12.000 ατόμων ενώ για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ εργάστηκαν περισσότεροι από 450 εθελοντές της Petrolina Community και παιδιά της Petrolina Kids Community και άλλοι εθελοντές στα 31 περίπτερα που λειτούργησαν. 

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Ολυμπιονίκη, Παγκοσμιονίκη και Rolex World Sailor of the Year 2018 Παύλο Κοντίδη, ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας Πετρολίνα μέσω της τριετούς συνεργασίας τους. Θερμές ευχαριστίες εισέπραξαν επίσης ο κύπριος πρωταθλητής ράλλυ Σίμος Γαλαταριώτης και ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Γκολ στη Ζωή» για την στήριξή τους και το εθελοντικό τους πνεύμα. 

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Πετρολίνα, σε ομιλία της, ευχαρίστησε τους υποστηρικτές και εθελοντές της εκδήλωσης για την συμβολή τους και ιδιαίτερα το προσωπικό της Πετρολίνα - τους πρατηριούχους και τις οικογένειες τους - για την ενεργό συμμετοχή τους. Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Παύλο Κοντίδη ο οποίος «με κύρια εφόδια την θέληση, την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου ενώ παράλληλα με το ήθος και την σεμνότητα του κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλης της Κύπρου». 

Παράλληλα, κατά τον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» κ. Στέλλα Κυριακίδου, ευχαρίστησε την Πετρολίνα για την εισφορά και τη στήριξη της. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών σε υποστηρικτές και εθελοντές του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα.