Στην κορυφή η Petrolina Racing Team – East Safari Rally Results
Κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις του East Safari Rally
14 Φεβρουαρίου 2018

Η ομάδα της Petrolina Racing κατέλαβε τις δύο πρώτες στον εναρκτήριο αγώνα East Safari Rally του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2018.

Μεγάλοι νικητές του πρώτου αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι ήταν οι περσινοί πρωταθλητές, Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, με Skoda Fabia R5. Οι νικητές τερμάτισαν μόλις 29 δευτερόλεπτα μπροστά από το άλλο πλήρωμα της Petrolina Racing, τους Τσουλόφτα – Χρυσοστόμου, με Citroen DS3 R5. Οι Παναγιώτης Γιάγκου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, οι οποίοι είναι ακόμη σε περίοδο εκμάθησης του νέου αγωνιστικού, Hyundai i20 R5, τερμάτισαν στην δωδέκατη θέση. 

Το East Safari Rally διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως εκπληκτικό. Κύριο χαρακτηριστικό αυτού του αγώνα είναι οι ψηλές ταχύτητες ειδικά στην ειδική διαδρομή «Χαλοσπιτιά».

O τερματισμός του αγώνα και η απονομή των επάθλων έγιναν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές, τους διοργανωτές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν. Περισσότερες λεπτομέρειες: www.webcfm.com. Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στην επαρχία Πάφου, στις 24 και 25 Μαρτίου 2018. 

Φωτογραφία: S&M PICS.