Ποτήρια Spiegelau για ξεχωριστές στιγμές από την Πετρολίνα
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni
07 Ιουλίου 2021

Η Πετρολίνα, με τη νέα προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για ξεχωριστές στιγμές», προσφέρει από τις 7 Ιουλίου την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα ποτήρια Spiegelau με έκπτωση έως και 75% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος. 

Πρόκειται για νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (Continuity program) το οποίο θα έχει διάρκεια 12 εβδομάδων. Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης, P-EnergyMax, €10 σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni θα δίνεται ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας 8 κουπόνια στο ειδικό φυλλάδιο που θα δίνεται στα πρατήρια, οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν αγοράζοντας με έκπτωση, μέχρι και 75% στην ενδεικτική λιανική τιμή, ένα ποτήρι Spiegelau.

Η σειρά αποτελείται από 6 διαφορετικά είδη ποτηριών της εταιρείας Spiegelau. Τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα έως 27 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ η εξαργύρωσή τους μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2021. 

Η εταιρία Spiegelau δραστηριοποιείται από το 1521 και συνδυάζει 5 αιώνες δεξιοτεχνίας και καινοτομίας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής γυαλιού για την παρασκευή εξαιρετικής ποιότητας ποτηριών και άλλων γυάλινων σκευών, που ταιριάζουν ιδανικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα ποτήρια είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία.

Απολαύστε Υπεύθυνα!