Πετρολίνα: Χορηγός της διαδρομής “Petrolina 10km Energy Race” στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ
Ενισχύοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
08 Μαρτίου 2022

Πιστή στη διαχρονική της στήριξη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Κύπρο, η Πετρολίνα, για άλλη μια φορά, χορηγεί τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2022, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 19 - 20 Μαρτίου 2022, με στόχο τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η Πετρολίνα, η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με τον Μαραθώνιο της Λεμεσού, είναι Χορηγός Διαδρομής (Race Sponsor) στον αγώνα Petrolina 10km Energy Race, μια από τις δημοφιλέστερες διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Ο αγώνας Petrolina 10km Energy Race, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, αποτελεί μια ευχάριστη, εύκολη διαδρομή δέκα χιλιομέτρων, σε ίσιο δρόμο.

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, μια από τις σημαντικότερες, διεθνούς φήμης αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα, που αποτελείται από έξι διαφορετικές διαδρομές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι συμμετέχοντες ανάλογα με την ηλικία και τις επιδόσεις τους. Για άλλη μια φορά, τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ θα διατεθούν για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, το οποίο παρέχει εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη σε ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες, ενώ διαθέτει αρχείο δοτών μυελού των οστών.

Εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες όχι μόνο πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου αλλά προβάλλουν και την Κύπρο διεθνώς. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως το ήθος, η ομαδικότητα και η πειθαρχία.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ: www.limassolmarathon.com