Μέγας Χορηγός του 7ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot
21 Μαΐου 2017

Για άλλη μια χρονιά η Πετρολίνα, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, ήταν ο μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου. Το 7ο Φεστιβάλ, που περιλάμβανε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, περιβαλλοντική ενημέρωση και δημιουργικές δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Η Πετρολίνα, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει έμπρακτα και συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες, για την ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, ως προς τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και της αξίας της ανακύκλωσης.

Γίνεται, δε και η ίδια η εταιρεία παράδειγμα προς μίμηση, καθώς εφαρμόζει μέτρα περιβαλλοντικής ευθύνης σε κάθε επιχειρηματική της ενέργεια. Από την απλή διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών στα γραφεία της, μέχρι την ανακύκλωση βαρέων βιομηχανικών υλικών στις εγκαταστάσεις καυσίμων και στα πρατήριά της. Eπενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε πρατήριά της, ενώ διαθέτει στην αγορά τα φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης Platinum+, που μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές ρύπων.

Η Πετρολίνα, συμμετείχε και φέτος στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, με δικό της περίπτερο και μέλη της ομάδας εθελοντών, Petrolina Energy Team, τα οποία ευχαριστεί θερμά, που συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα της Εταιρείας, συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.