Μεγάλος νικητής ο Τσουλόφτας στο 49ο Ράλι Κύπρος
Το πλήρωμα της Petrolina Racing Team κυριάρχησε του αγώνα
28 Σεπτεμβρίου 2021

Η νίκη του Αλέξανδρου Τσουλόφτα και Στέλιου Ηλία, στο 49ο Διεθνές Ράλι Κύπρος, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου 2021, επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά, τη δυναμική παρουσία της Petrolina Racing Team στο Διεθνές Ράλι Κύπρος.

Οι Τσουλόφτας και Ηλία, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αυτοκίνητο Volkswagen Polo GTI R5, κυριάρχησαν του αγώνα, κερδίζοντας και τις έξι ειδικές διαδρομές της Κυριακής και έχοντας πετύχει τον δεύτερο χρόνο στις πέντε ειδικές διαδρομές του Σαββάτου. Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας κερδίζει το Διεθνές Ράλι Κύπρος, μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική καθώς περνά επικεφαλής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, δύο αγώνες πριν το τέλος.  

Αξιοσημείωτη επίδοση κατέγραψε και το πλήρωμα των Παναγιώτη Γιάγκου και Παύλου Εγγλέζου, οι οποίοι τερμάτισαν τέταρτοι. Οι Γιάγκου – Εγγλέζου αγωνίστηκαν με αυτοκίνητο  Hyundai i20 R5 που έφερε, τα χρώματα της Eni. 

Στο 49ο Διεθνές Ράλι Κύπρος 2021 συμμετείχαν 31 πληρώματα από οκτώ χώρες, ενώ τερμάτισαν τα 22. Ο αγώνας περιλάμβανε συνολικά 12 ειδικές διαδρομές. Ο συγκεκριμένος αγώνας, πέραν από αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021, αποτέλεσε και τον τέταρτο γύρο του Πρωταθλήματος Ράλι Μέσης Ανατολής. 

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους Τσουλόφτα-Ηλία για τη νίκη τους, καθώς και όλα τα πληρώματα για τη συμμετοχή τους. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρωταγωνιστεί διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης. 

Φωτογραφία: S&M PICS