Η Πετρολίνα διαχρονικός χορηγός της «Διαδρομής Αγάπης»
Σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα όνειρο μια Ευχή» o οποίος εκπληρώνει ευχές και όνειρα καρκινοπαθών παιδιών
17 Μαρτίου 2022

Στηρίζοντας διαχρονικά τον συνάνθρωπο, στο πλαίσιο της πολυδιάστατης Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η Πετρολίνα χορηγεί για 14η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η πενθήμερη παγκύπρια πορεία μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης», η οποία φέτος πραγματοποιείται από τις 16 μέχρι τις 20 Μαρτίου 2022,  στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε σχέση με τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και τα παιδιά με καρκίνο, καθώς επίσης και στη συλλογή χρημάτων για στήριξη του έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Το καραβάνι των μοτοσικλετιστών της «Διαδρομής Αγάπης», στις 17 Μαρτίου 2022 επισκέφθηκε το Πρατήριο της Πετρολίνα στο ΓΣΖ στη Λάρνακα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη του προσωπικού και της διεύθυνσης. Πρόκειται για ένα ετήσιο ραντεβού αγάπης, όπου, πέραν από τη χορηγία της όλης εκδήλωσης, το προσωπικό της Πετρολίνα καταθέτει τη δική του οικονομική συνεισφορά στον ανθρωπιστικό σκοπό της πορείας.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» η πορεία των μοτοσικλετιστών περνά από πόλεις και χωριά της ελεύθερης Κύπρου, για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη συλλογή εισφορών, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής στήριξης και οικονομικής ενίσχυσής των οικογενειών τους.

Η Πετρολίνα συγχαίρει για άλλη μια φορά τους εθελοντές μοτοσικλετιστές και τα μέλη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για την ευγενή δράση τους.

Η χορηγία της «Διαδρομής Αγάπης», εμπίπτει στο πλαίσιο της ευρύτερης στήριξης που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια η Πετρολίνα προς τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», θέλοντας να εκπληρώσει ευχές και όνειρα παιδιών και νέων. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021, η εταιρεία είχε συνεισφέρει στον Σύνδεσμο το ποσό των €10.000, προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι ανάγκες παιδιών που νοσούν από καρκίνο όσο και χορηγίες σε φοιτητές που εξακολουθούν να εξετάζονται ή/και να ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.