Διεκδίκησε ταξιδιωτικό πακέτο για 2 στην Αθήνα και καύσιμα κίνησης
Με το MyPetrolina app βγαίνεις κάθε μήνα πολλαπλά κερδισμένος!
03 Οκτωβρίου 2022

Με το MyPetrolina app ένας τυχερός διεκδικεί κάθε μήνα, για τους επόμενους τρεις μήνες, ένα μεγάλο δώρο - έκπληξη και ακόμη κάθε βδομάδα 4 τυχεροί διεκδικούν 250 ευρώ ο καθένας σε καύσιμα κίνησης!

Η Πετρολίνα συνεχίζει να επιβραβεύει τους πιστούς της πελάτες ανταμείβοντας τις συναλλαγές τους μέσω του MyPetrolina app και δίνοντας τους την ευκαιρία  να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα και καύσιμα κίνησης, βγαίνοντας πολλαπλά κερδισμένοι.

Χρησιμοποίησε λοιπόν, το MyPetrolina app σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και διεκδίκησε από 1 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ένα ταξιδιωτικό πακέτο για 2 με διαμονή στην Αθήνα.

Γεμάτο εκπλήξεις, όπως έχει υποσχεθεί και τηρήσει από την έναρξη της λειτουργίας του, το MyPetrolina app, επιφυλάσσει άλλα δυο μεγάλα θεματικά δώρα σε δυο τυχερούς, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

Επιπλέον, κάθε βδομάδα 4 τυχεροί κερδίζουν καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ ο καθένας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά τα μέλη του MyPetrolina App.

Το MyPetrolina app, είναι μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Το MyPetrolina app μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!