Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού του «Xmas Giveaway by Petrolina»
03 Ιανουαρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Πετρολίνα, «Xmas Giveaway by Petrolina» του Instagram που χάρισε την ευκαιρία στους τυχερούς να κερδίσουν δημοφιλή δώρα.

Η εταιρεία Πετρολίνα ανέδειξε τους μεγάλους νικητές, ύστερα από τυχαία κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους χρήστες που έλαβαν μέρος ακολουθώντας σωστά τις οδηγίες.

Οι τυχεροί νικητές είναι οι πιο κάτω:

  • οι @harrynes & @panag.ion κέρδισαν από ένα PS5
  • η @mariapapachristou κέρδισε ένα iPhone 13 128GB MDN
  • η @theanwgarcia κέρδισε ένα SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 128GB BLK
  • οι @melinamammidou & @makis_ioannu κέρδισαν από 1 iRobots Roomba 606
  • οι @yiannoullanikolaou & @giorgos_kaz02 κέρδισαν καύσιμα κίνησης αξίας €100 από Πετρολίνα ο καθένας

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τρία πολύ απλά βήματα, ώστε να διεκδικήσουν ένα από τα πλούσια δώρα: έκαναν Follow το account της @Petrolinaholdings, απάντησαν σωστά με σχόλιο την ερώτηση ‘Πώς ονομάζονται τα καύσιμα της Πετρολίνα’ και έκαναν Tag 2 φίλους με την απάντησή τους.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να δείχνει το ενδιαφέρον του για να λάβει μέρος από τις πρώτες κιόλας μέρες της έναρξης τoυ. Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 9-30 Δεκεμβρίου 2021 και η τυχαία κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2022.

Οι νικητές ενημερώθηκαν άμεσα μετά την κλήρωση με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές, ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος και εύχεται το 2022 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και αισιοδοξία.