Υγραέριο κίνησης, στο πρατήριο ENI, στο Παραλίμνι
24 Ιανουαρίου 2020

Στο Παραλίμνι λειτουργεί, από τις 14 Ιανουαρίου 2020, πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο της ΕΝΙ το οποίο προσφέρει υγραέριο κίνησης. Το πρατήριο βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου 237 στο Παραλίμνι.

Το υγραέριο κίνησης (liquefied petroleum gas) προσφέρεται ως εναλλακτικό καύσιμο κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων και είναι κατάλληλο για όλα τα οχήματα που μπορούν να λειτουργήσουν με υγραέριο. Αποτελεί μία πιο οικονομική επιλογή και σημαντικότερα, μία πιο φιλική επιλογή προς το περιβάλλον, αφού συμβάλλει σε χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. 

Το πρατήριο ΕΝΙ στο Παραλίμνι διαθέτει εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας και περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυπριακής νομοθεσίας και τους κανονισμούς του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Στο δίκτυο πρατηρίων Πετρολίνα/Eni λειτουργούν ακόμα 2 αδειοδοτημένα πρατήρια, το ένα σε πρατήριο Eni στην Λεωφόρο Λάρνακος στη Λευκωσία , ενώ το δεύτερο στη Λεμεσό σε πρατήριο Πετρολίνα στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ.