«Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης» από την Πετρολίνα
€10000 σε εθελοντικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ
15 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά τα ιδιαίτερα φετινά Χριστούγεννα, ευχή όλων μας είναι όπως το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων παραμείνει αναλλοίωτο μέσα από τις διαχρονικές αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης.

Η Πετρολίνα, κινούμενη στο αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέρει σε συνανθρώπους μας «Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης», αξίας €10,000, σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, κ Γιάννη Γιαννάκη. 

Τα «Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης» από την Πετρολίνα, περιέχουν κουπόνια σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν παγκύπρια σε εθελοντικές οργανώσεις που στηρίζουν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μέσω του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ. 

Η Πετρολίνα εφαρμόζει διαχρονικά μια συγκροτημένη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων  ανταποκρινόμενη άμεσα στις εκάστοτε ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας. Μια πλούσια δράση που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη, παρέχοντας στήριξη σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και σε οργανισμούς με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση.

Τα «Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης», προσφέρονται από την Πετρολίνα με τις ευχές για μια καλύτερη χρονιά και αποτελούν μια κίνηση αγάπης, με την ευχή να προσθέσει μια νότα χαράς, ζεστασιάς και ελπίδας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.