«Χριστούγεννα στην πόλη μας» με την Πετρολίνα
Χορηγός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας
18 Δεκεμβρίου 2018

Με την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας και την κάθοδο του Άη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της πόλης, άρχισαν στις 15 Δεκεμβρίου 2018, οι εορταστικές εκδηλώσεις των οποίων χορηγός είναι η Πετρολίνα.

Ο Δήμος Λάρνακας, όπως και κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος μια ολοκληρωμένη σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά σημεία της πόλης. Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα. Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, πλαισιώνεται από δυο μεγάλες χριστουγεννιάτικες συναυλίες, στις 20 Δεκεμβρίου με το Στέλιο Ρόκκο και στις 27 Δεκεμβρίου 2018 με την Ελένη Φουρέϊρα.

Η Πετρολίνα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης στηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας, ενισχύοντας ευρύτερα το έργο που επιτελεί. Λεπτομέρειες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου 2018, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα και στο Facebook του Δήμου Λάρνακας.

Η Πετρολίνα εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019!