Ξεχωριστά Χριστούγεννα με την Πετρολίνα!
20 Δεκεμβρίου 2022

Μαγευτικές στιγμές και πολλά χαμόγελα χάρισε η Πετρολίνα στα παιδιά του προσωπικού και στις οικογένειες τους, στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ στην Λάρνακα.

Ένα ξεχωριστό απόγευμα διοργάνωσε η Πετρολίνα για τα παιδιά του προσωπικού της αλλά και για όλα τα παιδιά της Παιδικής Στέγης Λάρνακας, προσκαλώντας τα στο Larnaca Christmas Land, το Λούνα Παρκ στην Λάρνακα.

Τα παιδιά της Στέγης, που παρευρέθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ μαζί με τους συνοδούς τους, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν αλλά και να πάρουν γιορτινά δώρα, τα οποία τους προσέφερε η Πετρολίνα.

Επιπλέον, η Πετρολίνα κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών που διανύουμε, επιφύλαξε στιγμές χαράς στο προσωπικό της εταιρείας και τα παιδιά τους, φιλοξενώντας στα γραφεία της τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος σε μία άκρως γιορταστική ατμόσφαιρα, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους προσφέροντας δώρα στα παιδιά.

Η Πετρολίνα αυτή τη χρονιά σκορπίζει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της Λάρνακας, ως ο μεγάλος χορηγός όλων των γιορτινών εκδηλώσεων της πόλης, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέροντας χαρούμενες στιγμές σε όλους!