Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Petrolina Racing Team στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι – Tiger Rally
Στην πρώτη θέση ο Σίμος Γαλαταριώτης
25 Απριλίου 2018

Δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο Tiger Rally, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Απριλίου 2018 και ήταν ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ο Σίμος Γαλαταριώτης, με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και με αυτοκίνητο Skoda Fabia R5, κατέλαβαν την πρώτη θέση που τους διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη φέτος για τους Γαλαταριώτη-Ιωάννου. Στη δεύτερη θέση του Tiger Rally, το οποίο διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού, βρέθηκαν οι Χρίστος Δημοσθένους και Πάμπος Λαός με Mitsubishi Lancer Evolution X R4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλήρωμα της Petrolina Racing Team Παναγιώτης Γιάγκου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της εξοικείωσης με το νέο τους αυτοκίνητο Hyundai i20 R5, πήραν την έκτη θέση στη γενική κατάταξη.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τόσο τους νικητές όσο και τους διοργανωτές του Tiger Rally. O επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι θα είναι το Cyprus Rally, το οποίο θα διεξαχθεί 15 - 17 Ιουνίου 2018.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.webcfm.com.

Φωτογραφία: S&M PICS.