Το καλοκαίρι θέλει Πετρολίνα και TGI Fridays
Με καύσιμα κίνησης €25 και άνω σε πρατήρια Πετρολίνα, AGIP και Eni παίρνεις 2 εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας €25 για τα TGI Fridays!
06 Ιουνίου 2023

H Πετρολίνα υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι με νέα προωθητική ενέργεια και προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να απολαύσουν το φαγητό τους στα TGI Fridays, με έκπτωση €10 σε αποδείξεις άνω των €50 και €15 έκπτωση σε αποδείξεις άνω των €65.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι τις 10 Ιουλίου 2023.

Όροι και Κανονισμοί

1. Δύο κουπόνια TGI Fridays™ συνολικής αξίας €25 θα προσφέρονται με αγορές καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω ή σε περίπτωση φορτηγών και λεωφορείων €50 και άνω σε μια συναλλαγή στα πρατήρια Petrolina, Agip & Eni που συμμετέχουν.

2. Η συλλογή κουπονιών από τα πρατήρια Petrolina, Agip & Eni ισχύει μέχρι 10/07/2023.

3. Σε περίπτωση αγοράς που γίνεται από χρηματοδέκτη, το κουπόνι θα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του συγκεκριμένου πρατηρίου που έγινε ο ανεφοδιασμός, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

4. Τα δυο κουπόνια TGI Fridays™ προσδιορίζονται ως εξής: α. Ένα κουπόνι αξίας €10 το οποίο ισχύει για λογαριασμούς €50 και άνω. β. Ένα κουπόνι αξίας €15 το οποίο ισχύει για λογαριασμούς €65 και άνω.

5. Τα κουπόνια ισχύουν από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη για παραγγελίες Take Away ή Dine-In σε οποιοδήποτε TGI Fridays™ εστιατόριο στην Κύπρο και η τελευταία δυνατή μέρα εξαργύρωσής τους είναι η Πέμπτη, 13/07/2023.

6. Τα κουπόνια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών από τις πλατφόρμες Foody, Wolt ή Bolt Food.

7. Τα δύο κουπόνια από τα TGI Fridays™ δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δηλαδή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ίδιο λογαριασμό, ούτε μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, κουπόνι ή προσφορά μέσω της εφαρμογής Fridays Cyprus Rewards App.

8. Παρουσιάστε το κουπόνι κατά την παραγγελία για να ισχύει η προσφορά.

9. Τα κουπόνια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.

10. Σε περίπτωση απώλειας των κουπονιών, η Petrolina, Agip, Eni και τα TGI Fridays™ δεν φέρουν καμία ευθύνη. 

11. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές καυσίμων κίνησης τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα. Οι κάτοχοι καρτών PetrolinaCard εξαιρούνται από την προσφορα.