Τα κεντρικά γραφεία λειτουργούν κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας
Τηρήθηκαν άμεσα όλα τα μέτρα προστασίας που προνοεί το πρωτόκολλο
06 Αυγούστου 2020

H Πετρολίνα στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της, ενημερώνει ότι μετά από εντοπισμό θετικού κρούσματος στα γραφεία της στη Λάρνακα ενεργοποιήθηκε άμεσα το επίσημο πρωτόκολλο.


Συγκεκριμένα, μετά τον εντοπισμό του κρούσματος και υπό την καθοδήγηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων που συνέστησε από τον περασμένο Μάρτιο η εταιρεια, λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του υπουργειου υγειας. Μετά από απολύμανση όλων των χώρων και προληπτικό έλεγχο σε όλο το προσωπικό χωρίς τον εντοπισμό άλλου κρούσματος, τα κεντρικά γραφεία λειτουργούν κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 


Σημειώνεται ότι η Πετρολίνα από τον πρώτο εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο, λαμβάνει με υπευθυνότητα αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού των πελατών και των συνεργατών της, σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19.