Στην Πάφο το 6ο πρατήριο Eni
Nέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο
05 Δεκεμβρίου 2018

Στην Πάφο  λειτουργεί από τις 29 Noεμβρίου 2018, το έκτο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στον δρόμο Μεσόγης στην Πάφο υπό την διεύθυνση του κ. Πέτρου Διογένους.

Τον αγιασμό και εγκαίνια του νέου πρατηρίου Eni έκανε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος στην παρουσία του Eκτελεστικού Προέδρου της Πετρολίνα,  κ. Κωστάκη Ν. Λευκαρίτη και συγγενών, φίλων και πελατών του πρατηριούχου.

Το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο Eni προσφέρει καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Eni. Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο  & αλλαγή λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών , πλύσιμο και τεκάλεμιτ οχημάτων και κατάστημα Eni. 

Η μετονομασία εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd και του ιταλικού κολοσσού Εni S.p.A. Τα πρατήρια της Εταιρείας που λειτουργούν κάτω από την εμπορική ονομασία Agip, θα μετονομαστούν σταδιακά σε Eni. Η αναβάθμιση βασίζεται στα νέα πρότυπα εμφάνισης της Eni διεθνώς στη λιανική αγορά. Το πρατήριο πληροί τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, λειτουργικότητας,  περιβάλλοντος και εμφάνισης.