«σας γεμίΖουμε αγάπη» - Μια πρωτοβουλία από τη Unilever Tseriotis Cyprus, τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για τη στήριξη των πολιτών
03 Μαρτίου 2023

Η Unilever Tseriotis Cyprus και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στην ενέργεια «σας γεμίΖουμε αγάπη» για να στηρίξουν έμπρακτα τους πολίτες της Κύπρου, εξασφαλίζοντας δωρεάν καύσιμα για τις καθημερινές μετακινήσεις ή και τις μικρές αποδράσεις τους.  

Συγκεκριμένα, με κάθε απόδειξη αγοράς προϊόντων Unilever από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε συγκεκριμένες περιόδους μέσα στη χρονιά, οι καταναλωτές συμμετέχουν σε κλήρωση για vouchers καυσίμων αξίας €100 το καθένα, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Μέσα στο 2023 θα κληρωθούν 320 vouchers συνολικής αξίας €32.000 για καύσιμα κίνησης, τα οποία θα διανεμηθούν σε τέσσερα «κύματα». Το πρώτο «κύμα» της ενέργειας θα διαρκέσει από 02/03 έως 15/03/2023 και θα αφορά σε 80 τυχερούς καταναλωτές, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα τρία αντίστοιχα «κύματα» τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Ακολουθώντας την κοινή  ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που ενώνει τους τρεις εταίρους, η Unilever Tseriotis Cyprus, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ανέπτυξαν την πρωτοβουλία «σας γεμίΖουμε αγάπη» ,  με στόχο την απευθείας στήριξη των καταναλωτών, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της δαπάνης για την αγορά καυσίμων. Την ενέργεια παρουσίασαν σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Έλενα Ταταρίδου Head of Shopper Marketing της Unilever Tseriotis Cyprus δήλωσε σχετικά: «Μετά τις προηγούμενες, επιτυχημένες δράσεις που έχουμε πραγματοποιήσει με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στη συνεργασία μας και την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Μαζί σχεδιάσαμε μια ενέργεια με γνώμονα την ανάγκη στήριξης των συνανθρώπων μας σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Σε αντίστοιχη δήλωσή της, η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Chief Communications and CSR Officer των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νέα συνεργασία και ανέφερε: «Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ  παραμένουμε συντονισμένοι με την επικαιρότητα  και στο πλευρό κάθε πολίτη, μέσω του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των ενεργειών που υλοποιούμε, ανταποκρινόμενοι σε υφιστάμενες και νέες ανάγκες.»

Η Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd,  Γεωργία Λευκαρίτη, ανέφερε πως η ανταπόκριση της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σ’ αυτό το κάλεσμα ήταν άμεση, τονίζοντας ότι «η ιδέα της προσφοράς και της συλλογικής προόδου υπήρξε ανέκαθεν στον πυρήνα του οράματός μας, στοχεύοντας στην έμπρακτη ανταπόκριση των εκάστοτε αναγκών της κυπριακής κοινωνίας». Επεσήμανε επίσης πως «μέσα από μία συγκροτημένη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, λειτουργούμε με σεβασμό προς την κυπριακή κοινωνία και στεκόμαστε αρωγός στην Πολιτεία, στηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο τους συνανθρώπους μας».

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ενημερώθηκαν για τη νέα ενέργεια της Unilever Tseriotis Cyprus, των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της εταιρείας πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.