Πρωτιές της Petrolina-eni racing και στο Tour of Cyprus Rally
21 Μαρτίου 2017

Την κορυφή κατέκτησε, η ομάδα Petrolina-eni racing και στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, «Tour of Cyprus”, κατακτώντας τις δυο πρώτες θέσεις.  

Οι Σίμος Γαλαταριώτης/Αντωνάκης Ιωάννου και Αλέξης Τσουλόφτας/Στέλιος Ηλία, κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Οι Τσουλόφτας/Ηλία ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του αγώνα, κερδίζοντας επτά από τις οκτώ διαδρομές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ξεχώρισαν επίσης οι Χρίστος Δημοσθένους/Πάμπος Λαός, οι οποίοι ωστόσο τέθηκαν εκτός μάχης, στην τελευταία ειδική διαδρομή. Οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άγγελος Λοϊζίδης και Κώστας Λαός/Μιχάλης Στυλιανού, κατέλαβαν την 5η και 7η θέση γενικής αντίστοιχα, ενώ οι Γιάγκος Γιάγκου/Ανδρέας Νέστορος αποχώρησαν, λόγω μηχανικού προβλήματος, μετά την 6η ειδική.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου στην ορεινή Λευκωσία και διοργανώθηκε από το τοπικό σωματείο (Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου - μέλος του ΚΟΑ). 

Η νίκη στο «Tour of Cyprus» ανεβάζει τους Γαλαταριώτη/Ιωάννου πρώτους στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς. Ακολουθούν Δημοσθένους/Λαός με 25 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο Σταύρος Αντωνίου με 23 βαθμούς.

Η Πετρολίνα συγχαίρει όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, είναι το Venus Rally ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 & 30 Απριλίου 2017. 

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου  www.webcmf.com