Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας από την Πετρολίνα
Αιμοδοσία εις μνήμη Νίκου και Λούλλας Λευκαρίτη
12 Ιουλίου 2022

Πιστή στη διαχρονική κοινωνική της δράση για στήριξη των συνανθρώπων μας, η Πετρολίνα διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία την καθιερωμένη αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης της Εταιρείας.

Η αιμοδοσία, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου και της Λούλλας Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου 2022 στα κεντρικά γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, τηρώντας ολα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Για άλλη μια φορά, η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς το προσωπικό των κεντρικών γραφείων, των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου της Εταιρείας στη Λάρνακα και στο Βασιλικό καθώς και οι εργαζόμενοι στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni, ανταποκρίθηκαν μαζικά και με προθυμία.

Οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Συγκρότημα Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη ίδρυσε, από το 1998, Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τους αιμοδότες και συγγενείς πρώτου βαθμού των αιμοδοτών και κατ’ επέκταση το κοινό.