Προσφοράς ζωής από το προσωπικό της Πετρολίνα. Αιμοδοσία εις μνήμη Τάκη Λευκαρίτη
Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Τάκη Λευκαρίτη
29 Ιουνίου 2018

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση ανάμεσα στο προσωπικό και τη διοίκηση της Πετρολίνα και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

Φέτος, η ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Τάκη Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2018, με μεγάλη συμμετοχή από το προσωπικό των κεντρικών γραφείων, των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου της Εταιρείας στη Λάρνακα και στο Βασιλικό καθώς και τους εργαζόμενους στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni.

Οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας και πηγάζουν από τις θεμελιωμένες αξίες που αντανακλώνται στην προθυμία του προσωπικού και την ενεργό συμμετοχή του σε όλες τις κοινωφελείς και φιλανθρωπικές δράσεις της Πετρολίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Συγκρότημα Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη ίδρυσε, από το 1998, Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τους αιμοδότες και συγγενείς πρώτου βαθμού των αιμοδοτών και κατ’ επέκταση το κοινό.