Πετρολίνα: Χορηγός της διαδρομής Petrolina 10 Km Energy Race στον 15ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Ενισχύοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
10 Μαρτίου 2023

Πιστή στη διαχρονική στήριξη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Κύπρο, η Πετρολίνα, για άλλη μια χρονιά χορηγεί τον 15ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2023, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18 - 19 Μαρτίου 2023, με στόχο τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η Πετρολίνα, η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με τον Μαραθώνιο της Λεμεσού, είναι χορηγός διαδρομής του Petrolina 10 Km Energy Race, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, με σημείο εκκίνησης τον Μόλο Λεμεσού, στις 8 π.μ. Ο Petrolina 10 Km Energy Race, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και απευθύνεται κυρίως σε νέους δρομείς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές τους.

Ο 15ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Περιλαμβάνει ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που αποτελείται από έξι διαφορετικές διαδρομές για διάφορες αποστάσεις και επιδόσεις.

Επιπλέον, η Petrolina Energy Team, η ομάδα εθελοντών της Πετρολίνα που αποτελείται από μέλη του προσωπικού της Εταιρείας και τις οικογένειες τους,  θα συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5χλμ για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών. Τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού θα διατεθούν για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, το οποίο παρέχει εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη σε ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες, ενώ διαθέτει αρχείο δοτών μυελού των οστών.

Με οδηγό τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες όχι μόνο πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου αλλά προβάλλουν και την Κύπρο διεθνώς. Ο Αθλητισμός εξάλλου αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως το ήθος, η ομαδικότητα και η πειθαρχία.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στον 15ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού: www.limassolmarathon.com