Πετρολίνα: Χορηγός διαδρομής «Petrolina 10km Energy Race» του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ 2019
28 Μαρτίου 2019

Δυναμική συμβολή στη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ είχε και φέτος η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, με συμμετοχή και χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10km Εnergy Race», αποτελώντας έναν από τους πιο ενεργούς συνεργάτες της διοργάνωσης. 

Αποκορύφωμα της φετινής παρουσίας της Πετρολίνα ήταν η μαζική συμμετοχή της αθλητικής ομάδας του προσωπικού της, Petrolina Energy Team, η οποία με πρεσβευτή της τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και πρόεδρο του εθελοντικού – φιλανθρωπικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», αγωνίστηκε με στόχο την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας για δημιουργία Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Εισφορές για αυτό τον σκοπό έγιναν μέσω της πλατφόρμας Give and Gain.

Για ακόμα μια χρονιά η Πετρολίνα στήριξε τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού ως Race Sponsor της διαδρομής “Petrolina 10km Energy Race”, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Η Petrolina 10km Energy Race είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές της εκδήλωσης, συνδυάζοντας τη στρατηγική των μεγάλων αποστάσεων με την ταχύτητα. Ακόμη, η Πετρολίνα το Σάββατο, 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Petrolina Energy Day, ανέβασε τους ρυθμούς στο Marathon Village, τόσο με μουσική από DJs όσο και με παρουσίαση προγραμμάτων εκγύμνασης και παροχή διατροφικών συμβουλών από γυμναστές.

Εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του Αθλητισμού αλλά και του Εθελοντισμού, η Πετρολίνα βρίσκεται διαχρονικά κοντά σε σημαντικές εκδηλώσεις οι οποίες προβάλλουν την Κύπρο.