Petrolina Racing Team και Γαλαταριώτης κυρίαρχοι του Πρωταθλήματος Ράλι για 4η φορά
Άλλα δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team κατέκτησαν την 3η και 4η θέση
14 Δεκεμβρίου 2021

Το πλήρωμα της Petrolina Racing Team με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου κατέκτησαν για τέταρτη φορά το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 44ο Venus Rally, το οποίο διεξήχθη το διήμερο 11-12 Δεκεμβρίου 2021 στην Πάφο, έκλεισε η αυλαία του Honda/Galatariotis-ENI Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021, όπου οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου ολοκλήρωσαν άλλη μια πετυχημένη χρονιά. Στην επαρχία Πάφου οι πρωταθλητές κέρδισαν τις επτά από τις οκτώ ειδικές διαδρομές, με το αυτοκίνητό τους VW Polo GTI R5.

Η Petrolina Racing Team κατέκτησε επίσης την τρίτη θέση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, με το πλήρωμα των Αλέξανδρου Τσουλόφτα και Αλέξανδρου Ηλία. Αξιοσημείωτη παρουσία στο Πρωτάθλημα κατέγραψε ακόμα ένα πλήρωμα της Petrolina Racing Team, ο Παναγιωτης Γιάγκου και ο Παύλος Εγγλέζος, οι οποίοι κατέλαβαν την τέταρτη θέση.

Πέραν των νικητών Γαλάταριωτη – Ιωάννου, στον Venus Rally του Σαββατοκύριακου, η Petrolina Racing Team συμμετείχε με δύο ακόμα πληρώματα. Tους Χρίστο Δημοσθένους και Κύπρο Χριστοδούλου που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση οδηγώντας Skoda Fabia R5, καθώς και τους Παναγιώτη Γιάγκου και Λεωνίδα Χριστοφή που έτρεξαν με Hyundai R5 αλλά υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα λόγω προβλήματος με τον συμπλέκτη του οχήματός τους.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τόσο τους πρωταθλητές όσο και όλα τα πληρώματα και τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Για άλλη μια χρονιά η Πετρολίνα επιβεβαίωσε τον κυρίαρχο ρόλο της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια  στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.