Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας
Μαζική προσέλευση στην εκδήλωση αιμοδοσίας εις μνήμη Τάκη Λευκαρίτη
17 Νοεμβρίου 2021

Πιστή στην εδώ και χρόνια ανθρωπιστική της δράση, η Πετρολίνα διοργάνωσε με επιτυχία την καθιερωμένη αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης της Εταιρείας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στα κεντρικά γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, ακολουθώντας πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τη δεύτερη εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργανώνει φέτος η Πετρολίνα και η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τάκη Λευκαρίτη.

Για άλλη μια φορά, το προσωπικό των κεντρικών γραφείων, των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου της Εταιρείας στη Λάρνακα και στο Βασιλικό καθώς και εργαζόμενοι στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni, ανταποκρίθηκαν μαζικά και με προθυμία στο κάλεσμα ζωής της εταιρείας

Οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Πετρολίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Συγκρότημα Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη ίδρυσε, από το 1998, Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τους αιμοδότες και συγγενείς πρώτου βαθμού των αιμοδοτών και κατ’ επέκταση το κοινό.