Πετρολίνα: Μέγα χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας
Ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και των Special Olympics Cyprus
18 Νοεμβρίου 2019

Η Πετρολίνα, για ακόμα μια χρονιά, ήταν Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Χιλιάδες οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας στον τρίτο στη σειρά Μαραθώνιο, ο οποίος αποτελείτο από ποικίλες διαδρομές για διάφορες αντοχές και αποστάσεις. Η Πετρολίνα, συμμετείχε με τη δική της ομάδα, την Petrolina Energy Team, στη διαδρομή του Εταιρικού αγώνα δρόμου 5χλμ, ενώ στο πλαίσιο της χορηγίας της, είχε και το δικό της περίπτερο το οποίο πρόσφερε στους παρευρισκόμενους διάφορα αναμνηστικά δώρα, συμβάλλοντας στο ευχάριστο κλίμα που είχε ήδη διαμορφωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, αποτελεί τον Πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Ιωάννας Παναγιώτου, ενώ ενισχύει παράλληλα το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τους Special Olympics Cyprus.

Η Πετρολίνα, εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού αλλά και του εθελοντισμού, στηρίζει διαχρονικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες προβάλλουν την Κύπρο, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Ο Αθλητισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Εταιρείας, καθώς μέσα από αυτόν προβάλλονται αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση.