Πετρολίνα και PPT Aviation διαχρονικοί χορηγοί του TELETHON
Επιχορήγηση καυσίμων για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»
02 Δεκεμβρίου 2022

Με υπέροχες αναμνήσεις και συνεισφέροντας σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του Telethon, επέστρεψαν στην Κύπρο, οι συμμετέχοντες στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», μετά από διακοπή δύο χρόνων λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Το ταξίδι το οποίο είχε προορισμό την Αθήνα, έγινε και φέτος πραγματικότητα χάρη στη χορηγία της Πετρολίνα και της συνδεδεμένης της εταιρείας PTT Aviation Services, οι οποίες χορήγησαν τα  αεροπορικά καύσιμα. Πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 24 – 27 Νοεμβρίου με 84 συμμετέχοντες, καταγράφοντας ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι διοργανωτές του Telethon στην Κύπρο, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες και την εκτίμηση τους προς την Πετρολίνα και την PTT Aviation Services για τη διαχρονική τους στήριξή προς τον φιλανθρωπικό θεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Telethon διοργανώνεται από το 1994, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας για καλύτερο επίπεδο περίθαλψης και αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής των μελών του Συνδέσμου Μυοπαθών. Μεταξύ άλλων, χρηματοδοτεί επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο τις νευρολογικές και γενετικές παθήσεις.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, οι οποίες ενισχύουν το έργο φιλανθρωπικών οργανώσεων που αποδεδειγμένα συνεισφέρουν στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.