Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για την παγκόσμια πρωτιά
Νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που ζούμε
27 Μαρτίου 2020

Η Πετρολίνα, ως υπερήφανος επίσημος χορηγός του Παύλου Κοντίδη, συγχαίρει θερμά τον Κύπριο Ολυμπιονίκη, για το επίτευγμά του να αναρριχηθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser, σύμφωνα με την ανανεωμένη βαθμολογία που ανακοινώθηκε στις 23 Μαρτίου 2020.

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό που είχε να αντιμετωπίσει τον τελευταίο χρόνο, ο Κύπριος αθλητής κατάφερε να κερδίσει ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στα Παγκόσμια Κύπελλα της Ενοσίμα και της Γένοβας αντίστοιχα, ενώ ήταν τέταρτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Πόρτο. Με τις επιτυχίες του, ο Παύλος Κοντίδης εξασφάλισε συνολικά 941 βαθμούς, κερδίζοντας την πρώτη θέση και αφήνοντας πίσω σπουδαίους αθλητές της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας, όπως ο Jesper Stalheim και ο Tonci Stipanovic. 

Σε μια δύσκολη περίοδο για την Κύπρο αλλά και όλη την υφήλιο λόγω του Covid-19, ο Κύπριος αθλητής μας, συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες του. Η Εταιρεία θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Κύπριο Ολυμπιονίκη, καθώς μέσα από τις δικές του επιτυχίες προβάλλονται οι αρχές και οι αξίες που πρέπει να διέπουν την πορεία κάθε αθλητή. 

Η Πετρολίνα εύχεται όπως σύντομα τελειώσει αυτή η δοκιμασία για όλο τον κόσμο και να δούμε ξανά τους αθλητές μας στην ενεργό δράση και όλοι μαζί να τους χειροκροτήσουμε.