Νέα προωθητική ενέργεια με τα εστιατόρια KFC
1+1 ΔΩΡΕΑΝ Zigner or Fillet & Reg. Fries
26 Ιουλίου 2023

H Πετρολίνα με τη νέα προωθητική ενέργεια προσφέρει την ευκαιρία στους πελάτες της να αποκτήσουν κουπόνια για τα εστιατόρια KFC.

Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω σε μία συναλλαγή, προσφέρεται ένα κουπόνι 1+1 δωρεάν για Fillet ή Zinger Burger & Regular Fries (αξίας 5.50 ευρώ), για παραγγελίες Take Away ή Dine-In και delivery στα εστιατόρια KFC.

 

Όροι και Κανονισμοί:

Η προσφορά του κουπονιού προσδιορίζεται ως εξής: 
•    1+1 Free: Fillet or Zinger Burger & Reg Fries (αξίας €5.50) 

Ένα κουπόνι KFC θα προσφέρεται με αγορές καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω και σε περίπτωση φορτηγών και λεωφορείων αξίας €50 και άνω σε μια συναλλαγή, που γίνονται σε πρατήρια Petrolina, Agip & Eni. 

Η συλλογή κουπονιών από τα πρατήρια λήγει στις 31/08/2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών.

Η προσφορά ισχύει και για αγορές καυσίμων κίνησης με κάρτα Petrolina (PetrolinaCard). Σε περίπτωση αγοράς που γίνεται από χρηματοδέκτη, το κουπόνι θα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του συγκεκριμένου πρατηρίου που έγινε ο ανεφοδιασμός, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης. 

Το κουπόνι ισχύει καθημερινά για παραγγελίες Dine-In, Take Away ή Delivery (στα πιο κάτω καταστήματα). Οι παραγγελίες φαγητού στα εστιατόρια (Dine-In) θα πρέπει να έχουν ελάχιστη χρέωση €9.00. Η τελευταία δυνατή μέρα εξαργύρωσης των κουπονιών είναι η Κυριακή, 10/09/2023.

Για να ισχύει  η προσφορά, παρουσιάστε το κουπόνι κατά την παραγγελία. 

Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών από τις πλατφόρμες FOODY, WOLT, BOLT ή μέσω της εφαρμογής KFC ή της ιστοσελίδας KFC.

Η προσφορά ισχύει μόνο για ένα κουπόνι ανά παραγγελία και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, ή έκπτωση, ούτε μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά.

Τα πρατήρια Petrolina, Agip, Eni και εστιατόρια KFC δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των κουπονιών. 

Τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα προϊόντα που εξαργυρώνονται με τα κουπόνια και της οποιασδήποτε σχέσης δημιουργείται με τους συμμετέχοντες και τα εστιατόρια KFC.

Οι όροι και προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση και χωρίς ευθύνη των Petrolina, Agip, Eni και KFC. 

Για Delivery: 
•    KFC Νίκης, KFC Λακατάμειας, KFC Λατσιά, KFC Αγλαντζιάς, KFC Έγκωμη, KFC Neo Plaza, KFC Mall of Cyprus, KFC Ayia Napa, KFC Φοινοικούδες, KFC Κίτι, KFC Μακαρίου, KFC Μακεδονιας, KFC Γερμασόγιας - 77777532
•    KFC Δάλι, KFC Nicosia Mall, KFC K-Cineplex Λάρνακα, KFC Ορόκλινη, KFC Metropolis Mall, KFC Παραλίμνι, KFC Πρωταράς, KFC Ύψωνας, KFC MYMALL, KFC Kings Avenue Mall, KFC Τάφοι των Βασιλέων, KFC Πάνω Πάφος - 77777709