Με τέσσερα πληρώματα στο Ράλι Φοινικούδων 2022 η Petrolina Racing Team
16 Μαΐου 2022

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Petrolina Racing Team και στον τρίτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022, το Ράλι Φοινικούδων, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Μάϊου στην επαρχία Λάρνακας.

Στον φημισμένο αυτό αγώνα θα συμμετάσχουν με τα χρώματα της Petrolina Racing Team τέσσερα συνολικά πληρώματα: Ο περσινός πρωταθλητής και νικητής του πρώτου αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022, Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό του τον Αντώνη Ιωάννου, οι οποίοι θα αγωνιστούν με αυτοκίνητο VW Polo GTI R5, ο Παναγιώτης Γιάγκου με τον Άριστο Νικολάου και αυτοκίνητο Hyundai i20 R5, οι Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρος Χριστοδούλου με Skoda Fabia R5 και οι Κώστας Λαός και Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO IX.

Το Ράλι Φοινικούδων  διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο αγώνας αποτελείται από εννέα ειδικές διαδρομές συνολικής απόστασης 106 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα, ενώ ο τερματισμός θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα, επίσης στις Φοινικούδες.

Η Πετρολίνα, με τη διαχρονική στήριξη της στον αθλητισμό, πρωταγωνιστεί και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω της δυναμικής παρουσίας της Petrolina Racing Team.

Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Φωτογραφίες: S&M PICS