Με τέσσερα πληρώματα στο East Safari Rally η Petrolina Racing Team
Στην ελεύθερη Αμμόχωστο για τον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος Ράλι 2022
10 Μαρτίου 2022

Με τέσσερα πληρώματα η Petrolina Racing Team θα δώσει για άλλη μια φορά δυναμικά το παρόν της στο East Safari Rally 2022, τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Μαρτίου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Το East Safari Rally 2022 διοργανώνεται από το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και ξεχωρίζει για τις υψηλές ταχύτητες των ειδικών διαδρομών, γεγονός που καθιστά τον συγκεκριμένο αγώνα πόλο έλξης για πληρώματα. Ενδεικτικά, ο φετινός αγώνας έχει προσελκύσει 37 συμμετοχές.  

Με τα χρώματα της Petrolina Racing Team θα αγωνιστούν ο περσινός πρωταθλητής και νικητής του πρώτου αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022, Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και με αυτοκίνητο VW Polo GTI R5, ο Παναγιώτης Γιάγκου με τον Άριστο Νικολάου και αυτοκίνητο Hyundai i20 R5, οι Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρος Χριστοδούλου με όχημα Skoda Fabia R5 καθώς επίσης και οι Σοφιανός Ρούσου και Ανδρέας Γιαννακού, οι οποίοι θα τρέξουν με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer EVOX.

Ο αγώνας αποτελείται από δέκα ειδικές διαδρομές συνολικής απόστασης 85,69 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 13:00 στον χώρο στάθμευσης του Γηπέδου Τάσος Μάρκου στο Παραλίμνι, ενώ ο τερματισμός του αγώνα την Κυριακή 13 Μαρτίου θα γίνει στην πίστα Achna Speedway.

Η Πετρολίνα, με την διαχρονική στήριξη της στον αθλητισμό, μέσω της δυναμικής παρουσίας της Petrolina Racing Team, πρωταγωνιστεί και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Φωτογραφίες: S&M PICS