Με δυναμική συμμετοχή συνεχίζει η Πετρολίνα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2020
Για την καρό σημαία στο Palm Trees Rally
17 Ιουλίου 2020

Με πέντε αγωνιστικά πληρώματα, η Petrolina Racing Team δίνει δυναμικά το παρών της και στον 2ο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020. Το Palm Trees Rally, που διοργανώνεται από το σωματείο «Σύνδεσμός Αυτοκινήτου Λάρνακας» υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 -19 Ιουλίου.

Ο αγώνας που περιμένουν κάθε χρόνο οι λάτρεις του σπορ, περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές και η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο στάδιο ΓΣΖ, ενώ η απονομή θα πραγματοποιηθεί αργά το απόγευμα της Κυριακής στον χώρο των Φοινικούδων. 

Τα πληρώματα της Petrolina Racing Team:

  • Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου με VW Polo R5
  • Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία με VW Polo R5
  • Παναγιώτης Γιάγκου - Παναγιώτης Κυριάκου με Hyundai i20 R5
  • Χρίστος Δημοσθένους – Κωνσταντίνος Παύλου με Mitsubishi Lancer EVO IX
  • Κώστας Λαός – Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO IX

Μέχρι η στιγμής η Petrolina Racing Team προηγείται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου, οι οποίοι θα προσπαθήσουν στο Palm Trees Rally να κάνουν το 2 στα 2 για να εδραιωθούν στην κορυφή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βαθμολογία και διοργάνωση επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου www.webcfm.com

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, μέσα στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης. Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.