Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι: Πρωτιά για το πλήρωμα Τσουλόφτα – Ηλία της Petrolina Racing Team
26 Μαΐου 2021

Tην πρωτιά στον 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021, Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι, εξασφάλισε το πλήρωμα της Petrolina Racing Team με οδηγό τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία σε VOLKSWAGEN POLO GTI R5, διατηρώντας καλύτερο χρόνο από τους υπόλοιπους και επικρατώντας στις 8 από τις 9 ειδικές διαδρομές. 

To δεύτερο πλήρωμα της Petrolina Racing Team, Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου επίσης με VOLKSWAGEN POLO GTI R5, κατέκτησαν τη 2η θέση στη γενική κατάταξη. Οι Γαλαταριώτης – Ιωάννου, που πέρσι στέφθηκαν νικητές του πρωταθλήματος, αποδείχθηκαν γρηγορότεροι στην υπερειδική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Achna Speedway η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του οδηγού αγώνων Άθου Νικηφόρου. Ωστόσο στις υπόλοιπες 8 ειδικές διαδρομές τερμάτισαν δεύτεροι.

Στην 4η θέση τερμάτισε το πλήρωμα της Petrolina Racing Team, Παναγιώτης Γιάγκου – Αντώνης Χρυσοστόμου με Hyundai i20 R5. Τα άλλα δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team Χρίστος Δημοσθένους – Λάκης Καγιάς με Mitsubishi Lancer EVΟ X και Κώστας Λαός – Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO IX, τερμάτισαν αντίστοιχα στην 6η και 11η θέση της γενικής κατάταξης.

Toν 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου εις μνήμη του Πέτρου Λαού. Οι 8 ειδικές διαδρομές πραγματοποιήθηκαν στην Επαρχία Λάρνακας, ενώ η 9η υπερειδική στην πίστα Achna Speedway. 

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της στήριξης του αθλητισμού, που αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης. 

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν.

Φωτογραφία: S&M PICS.