Η Πετρολίνα υπερήφανη για τον Μάριο Γεωργίου
Ο δέκατος Κύπριος αθλητής που πάει στους Ολυμπιακούς 2020
14 Οκτωβρίου 2019

Συγκίνηση και υπερηφάνεια έφερε σε όλη την Κύπρο η μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που εξασφάλισε, στις 7 Οκτωβρίου 2019, ο αθλητής Μάριος Γεωργίου. Διπλά υπερήφανη νιώθει για την επιτυχία του Κύπριου πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Η πρόκριση του Μάριου Γεωργίου εξασφαλίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Στουτγάρδη. Έτσι, έγινε ο δέκατος Κύπριος αθλητής που εξασφάλισε, μέχρι στιγμής, τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Η Πετρολίνα τον συγχαίρει και του εύχεται κι άλλες πολλές επιτυχίες.

Το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο» ξεκίνησε το καλοκαίρι. Στόχος είναι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς και ιδιώτες να χορηγήσουν αθλητές της προ-Ολυμπιακής ομάδας της Κύπρου, στηρίζοντας τους στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση και διάκριση στο Τόκιο. 

Η Πετρολίνα στηρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες τον αθλητισμό της Κύπρου, μέσα από χορηγικά προγράμματα και άλλες δράσεις. Οι αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες που στηρίζει η Εταιρεία, μέσα από την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη.