Η Πετρολίνα χορηγός του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ακαδημιών Ayia Napa Youth Soccer Festival
05 Απριλίου 2018

Χορηγός σε άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ήταν η Πετρολίνα, στηρίζοντας αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών Ayia Napa Youth Soccer Festival, για παιδιά από 6 έως 16 ετών, που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου 2018. 

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival είναι η παλαιότερη διοργάνωση ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο και ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Προβάλλει την Κύπρο διεθνώς, ελκύοντας κάθε χρόνο γύρω στις 20.000 επισκέπτες.

Φέτος έλαβαν μέρος πέραν των 350 ομάδων, με περισσότερα από 5500 άτομα από Κύπρο και εξωτερικό. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Fair Play και υποστηριζόταν θεσμικά από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και του Δήμου Αγίας Νάπας. Στο πλαίσιο του φετινού τουρνουά διοργανώθηκε διάλεξη με θέμα «Έχεις και ‘συ Ευθύνη… Πώς να Υποστηρίζω Σωστά το Παιδί μου στον Αθλητισμό», όπου μεταξύ των εισηγητών ήταν ο πρεσβευτής Fair Play, πρώην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Καθώς ο Αθλητισμός κατέχει βασική θέση στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πετρολίνα, η Εταιρεία στέκεται συμπαραστάτης και χορηγός σε ομοσπονδίες, σωματεία, ακαδημίες και μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που προβάλλουν στους νέους τις αξίες της σκληρής δουλειάς, της ομαδικότητας, της πειθαρχίας και του fair play.

Η Πετρολίνα συγχαίρει στους διοργανωτές και όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com