Η Πετρολίνα χορηγός του Παύλου Κοντίδη για τα επόμενα τρία χρόνια
Δυναμικά στηρίζει πάντοτε τα ιδεώδη του αθλητισμού
19 Ιουνίου 2018

Την τριετή συνεργασία της με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοίας, Παύλο Κοντίδη ανακοίνωσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018. 

Μέσα από την διαχρονική πολιτική της να στηρίζει τον Αθλητισμό, η Πετρολίνα θα στέκεται πλέον συμπαραστάτης του Παύλου Κοντίδη, στο πρόσωπο του οποίου προβάλλονται οι αξίες που πηγάζουν μέσα από τον αθλητισμό, όπως είναι η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η επιμονή και το fair play. Ο Παύλος Κοντίδης είναι ο μοναδικός αθλητής που κατέκτησε ολυμπιακό μετάλλιο για την Κύπρο σε Ολυμπιάδα, με το αργυρό μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Την περασμένη άνοιξη ο Παύλος Κοντίδης κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 στα σκάφη τύπου Laser, που έγινε στη Γαλλία, ενώ τον Σεπτέμβρη του 2017 είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Η Εκτελεστικός Σύμβουλος της Πετρολίνα, Γεωργία Λευκαρίτη, σε χαιρετισμό της στην εκδήλωση σημείωσε ότι «η απόφαση της Εταιρείας να σταθεί δίπλα στον Παύλο Κοντίδη συνάδει με τη διαχρονική φιλοσοφία της Πετρολίνα στη σχέση της με την κυπριακή κοινωνία. Να σεβόμαστε και να στηρίζουμε με ειλικρίνεια όλες μας τις ενέργειες και να συμβάλλουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της κοινωνίας και του αθλητισμού». Τόνισε, επίσης, ότι «οι αρχές και οι αξίες που διακρίνουν την συνολική πορεία του Παύλου Κοντίδη στον αθλητισμό ταυτίζονται με τις αρχές και αξίες της Πετρολίνα,  σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια, αφοσίωση και σεβασμός». Η κ. Λευκαρίτη, ανέφερε ακόμη ότι για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Παύλος Κοντίδης θα ενισχύει το εταιρικό κοινωνικό έργο της Εταιρείας ως Community Leader, με πλάνο ενεργειών ευρύτερου κοινωνικού χαρακτήρα, μεταδίδοντας τις αρχές και αξίες που διέπουν την πορεία του.

Ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Ντίνος Λευκαρίτης, καλωσόρισε τον Παύλο Κοντίδη στην μεγάλη οικογένεια της Πετρολίνα, υπογραμμίζοντας πως η Εταιρεία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του κορυφαίου κύπριου αθλητή.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιονίκης, μιλώντας στην εκδήλωση, ευχαρίστησε την Πετρολίνα και την οικογένεια Λευκαρίτη, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της «στην προσπάθεια να ανεβάσουμε την Κύπρο ακόμα ψηλότερα». «Αποτελεί μεγάλη τιμή», είπε «και ταυτόχρονα με γεμίζει ευθύνη η επιλογή να συμβληθεί μαζί μου μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών του τόπου, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την πορεία και την ανάπτυξη της ίδιας της Κυπριακής Δημοκρατίας». «Από σήμερα», δήλωσε, «με το λογότυπο της Πετρολίνα στο πανί του σκάφους θα ταξιδέψουμε το επόμενο διάστημα σε νέες θάλασσες, αντιμετωπίζοντας καινούργιες προκλήσεις και στοχεύοντας σε μεγάλες διακρίσεις, με σημαντικότερη τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020».