Η Πετρολίνα χορηγός στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Η Petrolina Energy Team κατέλαβε την τρίτη θέση στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων
20 Νοεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθωνίος Λάρνακας, στις 19 Νοεμβρίου 2017, με την Πετρολίνα ως ένας από τους κύριους χορηγούς.

Η Πετρολίνα συμμετείχε με τη δική της ομάδα, την Petrolina Energy Team  και τερμάτισε 3η από τις 39 εταιρείες που συμμετείχαν στον εταιρικό αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Παράλληλα, ως χορηγός, είχε δικό της περίπτερο στον χώρο της εκδήλωσης προσφέροντας αναμνηστικά δώρα. Μια ευχάριστη νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης πρόσθεσε και η μασκότ της Πετρολίνα.  

Με τη στήριξη του πρώτου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας η Πετρολίνα συνεισφέρει στην καθιέρωση του νέου αυτού θεσμού στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, με συνεπακόλουθο όφελος για την τοπική κοινωνία και τον κυπριακό αθλητισμό ευρύτερα. 

O Μαραθώνιος Λάρνακας, με τα έσοδα από τις συμμετοχές, θα στηρίξει ιδρύματα και οργανωμένα σύνολα που παρέχουν κοινωφελές έργο, όπως το Καραϊσκάκειο, ο Οργανισμός Hope for Children, το Κίνημα Movember και το Special Olympics Cyprus.

Η Πετρολίνα, ως η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει διαχρονικά τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του τόπου. Για την Πετρολίνα ο αθλητισμός είναι από τις σημαντικότερες δραστηριότητες που μπορεί να έχει στη ζωή του κάθε άνθρωπος και γι’ αυτό τον λόγο κατέχει βασική θέση στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.