Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα παγκόσμια διάκρισή του
Υπερηφάνεια για τον σπουδαιότερο αθλητή της ιστιοπλοΐας
31 Μαΐου 2022

Η Πετρολίνα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας, Παύλο Κοντίδη, ο οποίος απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser του Μεξικoύ, κατακτώντας μια ακόμα σπουδαία διάκριση στην καριέρα του. Ως επίσημος χορηγός του Κύπριου αθλητή, η οικογένεια της Πετρολίνα, μαζί με όλη την Κύπρο, αισθάνεται υπερήφανη για το νέο διεθνές επίτευγμα του Παύλου.

Με την σημαντική αυτή διάκρισή του, ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία Laser, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την υπεροχή του. Πρόκειται για το τέταρτο μετάλλιο που κατακτά ο Κύπριος ιστιοπλόος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί το αργυρό του 2012 και τα δύο χρυσά το 2017 και το 2018. Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα, ο Παύλος Κοντίδης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα σκάφη Laser, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres, στη Γαλλία. Επρόκειτο, μάλιστα, για το τέταρτο χρυσό του μετάλλιο σε παγκόσμιο κύπελλο.

Με τις συνεχόμενες υψηλές διακρίσεις του, ο Κύπριος αθλητής αποδεικνύει πως με πίστη, σκληρή δουλειά, επιμονή και συνέπεια μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Η Πετρολίνα εύχεται στον Παύλο Κοντίδη ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον και τονίζει ότι μέσα από τις επιτυχίες του προβάλλονται τα ιδεώδη, οι αρχές και οι αξίες που πρέπει να διέπουν την πορεία κάθε αθλητή.

Φωτογραφία: John Pounder, www.JLDigitalMedia.net