Η Πετρολίνα στο Πρωτάθλημα Ράλι Κύπρος 2020
Στο δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου
16 Οκτωβρίου 2020

Η δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεχίζεται στο Ράλι Κύπρος 2020, και η αδιαμφισβήτητη υπεροχή της Petrolina Racing Team στη γενική κατάταξη, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την τελική κατάκτηση του τροπαίου.

Μέχρι στιγμής η Petrolina Racing Team προηγείται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και διεκδικεί δυναμικά την εδραίωσή της στην κορυφή του βάθρου. 

Στο Ράλι Κύπρος 2020, 2ος γύρος του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής καθώς και 4ος και 5ος γύρος του φετινού Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι συμμετέχουν 24 πληρώματα από την Κύπρο και από Κατάρ, Ομάν, Ιορδανία, Κουβέιτ και Γαλλία. Διεξάγεται 16-18 Οκτωβρίου και κάθε μια από τις δύο αγωνιστικές ημέρες είναι και ένας αυτοτελής αγώνας.

Η Petrolina Racing Team συμμετέχει στο Ράλι Κύπρος με τα πληρώματα:

  • Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνιος Ιωάννου με VW Polo GTI R5
  • Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία με VW Polo GTI R5
  • Παναγιώτης Γιάγκου - Παναγιώτης Κυριάκου με Hyundai i20 R5
  • Χρίστος Δημοσθένους - Κώστας Παύλου με Mitsubishi Lancer EVΟ IX
  • Κώστας Λάος  - Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVΟ ΙX

Η λιτή και χωρίς την παρουσία θεατών εκκίνηση, θα δοθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 17:00 στο χώρο του Service Park στην Αγλαντζιά. 

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, μέσα στα πλαίσια της στήριξης του αθλητισμού, που αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.  

Φωτογραφία: S&M PICS.