H Πετρολίνα στηρίζει την Κύπρο στην μάχη κατά του κορωνοϊού. Χορηγία καυσίμων για επαναπατρισμό Κυπρίων πολιτών.
13 Απριλίου 2020

Η Πετρολίνα συμμετέχει στην κρίσιμη μάχη, που δίνει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία ενάντια στον κορωνοϊό, καθώς και στην προσπάθεια του κράτους για τον επαναπατρισμό συνανθρώπων μας, εφοδιάζοντας με καύσιμα αεροπορικές πτήσεις. 

Σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση σε αυτό το στάδιο θα επαναπατρισθούν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπου είχαν μεταβεί, είτε για επαγγελματικούς είτε για ιατρικούς λόγους, καθώς και φοιτητές. 

Η στήριξη περιλαμβάνει αρχικά δύο προγραμματισμένες πτήσεις:

  • Τη χθεσινή πτήση της Cyprus Airways, 9 Απριλίου, από Λάρνακα-Λονδίνο-Λάρνακα, η οποία μετέφερε 96 Κύπριους πολίτες, από Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Νέα Ζηλανδία και Γαλλία. Η πτήση ήταν προσφορά της Cyprus Airways και της Petrolina η οποία παραχώρησε δωρεάν τα καύσιμα 
  • Και μια  δεύτερη πτήση από Λάρνακα-Αννόβερο-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα που θα μεταφέρει 107 συμπατριώτες μας (36 από τη Γερμανία, 7 από τη Σαουδική Αραβία, 3 από την Ελβετία, 2 από την Ολλανδία, 2 από τη Δανία, 2 από την Πολωνία, 1 από τη Γαλλία και 54 από την Ελλάδα) και θα φθάσει σήμερα 10 Απριλίου, προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και της Πετρολίνα η οποία προσφέρει δωρεάν τα καύσιμα.

Η Πετρολίνα πιστή στις αρχές της, ως μία αμιγώς κυπριακή εταιρία, θα συνεχίσει να λειτουργεί με σεβασμό προς την κυπριακή κοινωνία και οικονομία, όπως έκανε πάντα, και στέκεται αρωγός στην Πολιτεία, στηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο αυτούς που τη χρειάζονται. 

Ταυτόχρονα η Πετρολίνα προτρέπει όλους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του κράτους, για να μπορέσει η Κύπρος μας να καταπολεμήσει τη διασπορά του κορωνοϊού.
#Όλοι μαζί #ΘαΤαΚαταφέρουμε