Η Petrolina Racing Team στις δυο πρώτες θέσεις του East Safari Rally
Γαλαταριώτης και Γιάγκου νικητές στον πρώτο αγώνα του 2020
18 Φεβρουαρίου 2020

Με νικητές δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team ξεκίνησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι του 2020. Συγκεκριμένα, όπως και στο περσινό East Safari Rally, έτσι και φέτος, δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team κατόρθωσαν μετά από μια σπουδαία εμφάνιση να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του πρώτου αγώνα.

Ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και αυτοκίνητο VW Polo R5 ήταν οι νικητές στο East Safari Rally μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση κερδίζοντας τις 11 από τις 12 ειδικές του αγώνα. Παράλληλα, μετά από μια δύσκολη μάχη, ο Παναγιώτης Γιάγκου με συνοδηγό τον Παναγιώτη Κυριάκου και αυτοκίνητο Hyundai i20 R5, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο βάθρο.

Το East Safari Rally διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Σωματείο Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου 2020, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. O τερματισμός του αγώνα έγινε το μεσημέρι μπροστά από το οίκημα της ΣΕΚ στο Παραλίμνι.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές, τους διοργανωτές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν. Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος Ράλι θα διεξαχθεί στην επαρχία Πάφου, στις 21 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου www.webcfm.com.

Φωτογραφίες: S&M PICS.