H Πετρολίνα προσφέρει €26.209 στο «Γκολ στη Ζωή»
Τιμητική εκδήλωση για υποστηρικτές και εθελοντές και απολογισμός του 3ου Φεστιβάλ Προσφοράς
24 Οκτωβρίου 2017

Με το συνολικό ποσό των €26.209 ενίσχυσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Γκολ στη Ζωή». Το ποσό συγκεντρώθηκε από την εισφορά €15.000 της Πετρολίνα προς τον «Γκολ στη Ζωή» και από το ποσό των €11.209 που προήλθε από τις πωλήσεις  φαγητών, ποτών, αναμνηστικών δώρων και εισφορών στο 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς, που διοργανώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η εισφορά προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό επιδόθηκε στον πρόεδρό του Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, κατά τη διάρκεια σεμνής τιμητικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρνακα, στην οποία η Πετρολίνα παρουσίασε τον απολογισμό του Φεστιβάλ Προσφοράς και τίμησε τους υποστηρικτές και τους 350 εθελοντές της Petrolina Community που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωσή του. 

Το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, του οποίου η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ήταν αφιερωμένο στην ενίσχυση του έργου του οργανισμού «Γκολ στη Ζωή». Υπολογίζεται ότι πέραν των 10.000 ατόμων επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ. 

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητική Σύμβουλος της Πετρολίνα, σε ομιλία της, ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης για την συμβολή τους, τους εθελοντές και ιδιαίτερα το προσωπικό της Πετρολίνα, τους πρατηριούχους και τις οικογένειες τους για τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την συμμετοχή τους. Επίσης, πρόσθεσε ότι «το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς αποτελεί μέρος της διαχρονικής κοινωνικής δράσης της Πετρολίνα. Μια πλούσια δράση που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό». 

Σε όλους τους υποστηρικτές του Φεστιβάλ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και στους εθελοντές τιμητικά διπλώματα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας.