Η Πετρολίνα παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις της Λάρνακας EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017
05 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 2 Ιουλίου στην Παραλία Φοινικούδων, το ΕΒΤ Petrolina Beach Handball Tournament 2017 που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Το τουρνουά τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας  και χορήγησε η Πετρολίνα. 

Το  ΕΒΤ Petrolina Beach Handball Tournament 2017 αποτελεί την επιβεβαίωση για τη μεγάλη εξέλιξη που έχει σημειώσει το άθλημα του Beach Handball τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μέσα από τις σημαντικές επιτυχίες που έχει καταφέρει η Εθνική Ομάδα Ανδρών της Κύπρου.

Η Πετρολίνα, ως ο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης, έδωσε ξανά το «παρών» της σε μία από τις  μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στη Λάρνακα, επιβεβαιώνοντας  ταυτόχρονα την ιδιαίτερη αγάπη της εταιρείας προς τον αθλητισμό.

Το διεθνές τουρνουά, προσέφερε ένα διήμερο γεμάτο με δυνατές μονομαχίες, εντυπωσιακές φάσεις και έντονο συναγωνισμό. Η διοργάνωση του θεαματικού αθλήματος συγκέντρωσε σπουδαίους αθλητές και τις καλύτερες ομάδες με 24 συμμετοχές - περισσότερες από κάθε άλλη φορά - αλλά και με τη συμμετοχή της ελληνικής πρωταθλήτριας ομάδας.  

Η διοργάνωση, που βρίσκεται στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης έκλεισε με  την απονομή των μεταλλίων στους νικητές από τον κ. Ντίνο Λευκαρίτη, Εκτελεστικό Σύμβουλο Οικονομικών της Petrolina (Holdings) Public Ltd ενώ στον ίδιο, παραδόθηκε τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά της Πετρολίνα στο άθλημα της χειροσφαίρισης.