Η Πετρολίνα Μέγας Χορηγός του 9ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green-Dot
29 Μαΐου 2019

Η Πετρολίνα δήλωσε και φέτος παρούσα, για ένατη συνεχή χρονιά,  στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot Κύπρου, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών συμμετέχει αδιάκοπα ως Μέγας Χορηγός στο Φεστιβάλ, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευση που έδωσε το 2011 για τη στήριξη και ανάδειξη του θεσμού. 

Το ετήσιο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, στο Πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, χαρίζοντας για άλλη μια φορά πληροφόρηση αλλά και διασκέδαση σε εκατοντάδες επισκέπτες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό φεστιβάλ που γίνεται στην Κύπρο. 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και ως Μέγας Χορηγός, η Πετρολίνα συμμετείχε και φέτος με την ομάδα εθελοντών του προσωπικού της, την Petrolina Energy Team, με δικό της περίπτερο, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με το παιχνίδι «Kids Cars Race» και να πάρουν αναμνηστικά δώρα. Η Πετρολίνα, διαχρονικά, στηρίζει και συμμετέχει σε δραστηριότητες, για την ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και της αξίας της ανακύκλωσης. 

Η Πετρολίνα συγχαίρει την Green Dot για την άψογη διοργάνωση και τη δημιουργική συνεργασία και παράλληλα ευχαριστεί τους εθελοντές της Petrolina Energy Team, οι οποίοι συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα της Εταιρείας, συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.