Η Πετρολίνα μεγάλος χορηγός στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Η Petrolina Energy Team τρέχει και ενισχύει το Ronald McDonald House Charities Cyprus, τιμώντας τη μνήμη του Ρένου Ανδρέου
13 Νοεμβρίου 2023

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η Λάρνακα θα υποδεχτεί περισσότερους από 11000 αθλητές από 85 χώρες, σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας, τον Μαραθώνιο Radison Blu, τον πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Η Πετρολίνα στηρίζει και «γεμίζει» με ενέργεια από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που ξεχωρίζει για το επίπεδο της διοργάνωσής του, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Η Petrolina Energy Team, η ομάδα εθελοντών της Πετρολίνα στην οποία συμμετέχουν μέλη του προσωπικού της Εταιρείας, πρατηριούχοι και οικογένειες τους, θα τρέξει για ακόμα μια χρονιά στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5χλμ για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, των Special Olympics Cyprus, RMHC και Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.  

Επιπρόσθετα, αυτή τη χρονιά η Πετρολίνα στηρίζει το Ronald McDonald House Charities Cyprus, τιμώντας τη μνήμη του Ρένου Ανδρέου, Επίτιμου Προέδρου της RMHC Cyprus και ενισχύει την ομάδα της McDonald’s™ Κύπρου, που αφιερώνει την συμμετοχή της στον εταιρικό αγώνα των 5χλμ, με το «Run For Renos». Όλα τα έσοδα της δράσης αυτής θα διατεθούν στο RMHC Cyprus που είχε ξεκινήσει ο ίδιος, με όραμα να κρατά τις οικογένειες μαζί στις δύσκολες στιγμές.

Το πρόγραμμα του Μαραθωνίου, ξεκινά με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.larnakamarathon.com