Η Πετρολίνα για 10η χρονιά χορηγός στη «18η Διαδρομή Αγάπης»
Διαχρονικά στο πλευρό του «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για τα παιδιά με καρκίνο
19 Μαρτίου 2018

Η Πετρολίνα είναι και φέτος χορηγός της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης», η οποία συνδράμει στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης από φορείς με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση. 

Ήταν η δέκατη χρονιά που το καραβάνι των μοτοσικλετιστών της «Διαδρομής Αγάπης», στις 16 Μαρτίου 2018 επισκέφθηκε το πρατήριο Πετρολίνα, της οδού Κιλκίς στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα. Εκεί, το υποδέχθηκαν θερμά τα μέλη του προσωπικού και της διεύθυνσης. Ένα ετήσιο ραντεβού αγάπης, όπου, πέραν από τη χορηγία της όλης εκδήλωσης, το προσωπικό της Πετρολίνα καταθέτει τη δική του οικονομική συνεισφορά στον ανθρωπιστικό σκοπό της πορείας των μοτοσικλετιστών.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» η πορεία των μοτοσικλετιστών περνά από πόλεις και χωριά της ελεύθερης Κύπρου, για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη συλλογή εισφορών, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής στήριξης και οικονομικής ενίσχυσής των οικογενειών τους. 

Η Πετρολίνα συγχαίρει για άλλη μια φορά τους εθελοντές μοτοσικλετιστές και τα μέλη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για την ευγενή δράση τους.